Een eenvoudige gids voor het versieren van een huis

 

Kant-en-klare projecten
Met zowel mechanische als elektrische expertise is Wright Engineering in staat om turnkey oplossingen te leveren met behulp van in-house recourse alleen. Onze turnkey projectdiensten worden aangeboden als één discipline of als onderdeel van een volledig geïntegreerde turnkey oplossing voor mechanische en elektrische projecten.

Volledige projectaanpak
Onze complete aanpak die ons in al onze projecten onderscheidt, komt ons vooral ten goede op turnkey gebied. Met name op het zakelijke vlak van turnkey installatietechniek en -bouw. We kunnen het uitgebreide scala aan bedrijfsactiviteiten in het bedrijf optimaal benutten: geïntegreerde engineering, en installatie- en montagecompetenties uit één hand, aangestuurd door centraal projectmanagement.

Wij beschouwen een vroegtijdige betrokkenheid van de installatie- en montageteams bij het engineeringproces als een essentiële vereiste om efficiënte bouwprocessen op te zetten, re-engineering te vermijden en een onderhoudsvriendelijke industriële installatie te kunnen realiseren.

Projectefficiëntie
Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een verbouwing of een pakketpost – wij sturen uw complete project efficiënt en met minimale interfaces tot aan de volledige overname van de technische en commerciële projectverantwoordelijkheid.

Ervaren projectmanagers zorgen voor een doelgerichte coördinatie van alle diensten op het gebied van planning, bouw en inbedrijfstelling. Zij worden daarbij ondersteund door gekwalificeerde projectingenieurs, planners en projectassistenten.

Zo creëren we de best mogelijke basis voor een tijdige, in-budgettaire uitvoering van sleutel-op-de-deur projecten in verschillende contractvormen.

Wat Wright Engineering bovendien onderscheidt op het gebied van turnkey projecten:

Efficiënte inkoop.
Een betrouwbaar aannemers- en leveranciersnetwerk.
Ervaring in de aansturing van onderaannemers.
Het ondernemende en kostenbewuste denkproces van een familiebedrijf.
En een groot aantal eigen maar toch flexibel aanpasbare standaarddocumenten, gebaseerd op tal van succesvol afgeronde projecten.
Het onderscheidend vermogen is de efficiënte, en zonder doublures, integratie van klantdocumenten in het projectmanagement.
Een brede competentie in het vinden van oplossingen op het gebied van procestechniek en fabrieksveiligheid.
Uitgebreide knowhow op het gebied van procestechniek van complete installaties waarbij interfaces kunnen worden geminimaliseerd en engineering, installatie en montage met succes kunnen worden geïntegreerd.
Diepgaande knowhow in verschillende planningstools.
Een hoog niveau van competentie in installatie-, montage- en bouwuitvoering, niet in de laatste plaats door ervaren bouwmanagers.
Optimale prijs/prestatieverhouding.
Voor meer informatie over kant-en-klare projecten kunt u uw aanvraag indienen via de pagina Aanvragen. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen door te bellen naar 01909 730507

Een ongeëvenaarde reputatie

Een uitstekende reputatie voor het ontwerp, de productie, de installatie & de inbedrijfstelling van innovatieve engineering & materials handling oplossingen voor alle doeleinden

Wright Engineering Turnkey-projecten, een ongeëvenaarde reputatie

 

Mortex gebruiken

Wat is Mortex? Mortex geeft een eigentijdse betonlook aan je ruimte. In tegenstelling tot beton cire is Mortex bij 2 technische lagen van 1mm al waterdicht. Mortex badkamer gezocht? Dan zit je hier goed bij Rogita! de specialist in plaatsen van Mortex op meubilair, vloeren, muren, badkamers, keukens …

Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het “bekleden” van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie. Microtopping plaatsen